Ny styrelse vald

Efter gårdagens årsmöte som avhölls på Blå Knuten kunde det konstateras att flertalet gör sin debut i styrelsesammanhang och där ett ja kom bara någon minut innan att mötet öppnades. För sina insatser för RB tackas Johan Ahlander, Jonas Lindberg, Emil Antonsson och Hampus Gunninge. In i styrelsen klev Moa Lundman, Henrik Hanell, Fredrik Karlsson och Niklas Pettersson gjorde comeback. Dessutom fick vi se en helt ny valberedning där det tydligen ska börjas i tid.

Styrelsen i sin helhet
Eije Andersson
Moa Lundman
Gustav Åkesson
Henrik Hanell
Fredrik Karlsson
Johan Lindh
Christoffer Darell

Suppleanter: Niklas Pettersson, Tobias Johansson
Valberedning: Alexandra Darell, Nils Darell

Ett första möte för den nya styrelsen är bokat till inledningen av september och nu väntar en fullmatad säsong.