Årets bortaresa

I år skämde inte Bandyallsvenskan bort oss med något derby. Inte ens ett litet Tranås. Däremot är tabelläget något åt det prekära hållet och faktiskt något vi numera är ovana vid. Oavsett vilka förväntningar och krav vi har på laget så är det nu upp till oss alla gemensamt att vända på detta. 

Att visa karaktär och knyta näven gäller även oss på läktaren och närmst väntar Katrineholm hemma på annandagen. Att vi ska komma taggade, högljudda och mangranna både till Almenäs och RB-stå borde för dig med en åsikt om eller intresse för NIF vara en självklarhet och en ren jävla plikt.

Men vi har också Katrineholm borta 29/12 och i bristen på derby så ligger oddsen lågt att detta blir årets bortaresa. Mellandagarna och en fantastisk chans att visa att NIF har trogna fans även när det blåser snålt.

Sluta vela, sluta slöa, anmäl dig idag:
Söndag 29 Katrineholm Bandy borta  Avresa: 09.30, Matchstart: 13.15 
Anmälan är ej komplett förrän resan är betald i förväg via Swish eller till BG:

Medlemmar 200:- Icke medlemmar 300:- (om inte annat pris anges)
Medlem skolungdom/spelare i NIFs u-lag: 100kr (gäller ej "norr"-resorna)

Swish: 123 466 95 37
Bankgiro: 5429-6512

Skriv i meddelandefältet vilken resa det gäller samt namnen på de du anmäler.


Tack för att du står upp för ditt NIF!