Var en viktig del även 20/21

-Denna säsong blir något annat än det vi vill att den ska vara. Det blir m.a.o. svårt att bedriva klackverksamhet med de restriktioner som verkar då endast sittplatser är tillåtna.

Så kommenterar vårdan boss, Eije Andersson säsongen som nu bara är veckor bort. Samtidigt är den lika för alla (om man inte är gnagare då) och frågan är vilka klubbar som lider mest eller rent av dukar under innan det smutsiga namnet Corona förpassas till det förgångna. 

1975 blev Röda Bollen bandysveriges första supporterklubb för bandy men tyvärr har även vi haft ett uppehåll för verksamheten som återupptogs 1997, Detta ska och får aldrig ske igen, därför vill vi råda, först våra medlemmar till att åter ta ton på RB-Stå den dag restriktionerna lyfts. Sedan behöver vi precis som NIF en ekonomi i balans även efter denna pandemi. 

Med dessa rader råder vi alltså också våra medlemmar och supportrar till oss supportrar att betala in din medlemsavgift för kommande säsong. Resten tar vi som det kommer.

Medlemskostnad
Vuxen: 200kr
Upp till 16år: 50kr
Familjepris: 400kr (1-2 vuxna + ev. barn upp till 16år) 

Medlemskapet löper över verksamhetsåret 1 maj - 30 april
Bet för pågående säsong sker således efter 1 maj (ibland har vissa varit väl snabba i starten)
 
Betalsätt
Swish: 123 466 95 37 eller scanna koden här bredvid
Bankgiro: 5429-6512
 
Uppge i meddelandefältet: namn, adress och i ämnet att det gäller medlemsskap.
 
Förutom äran att vara en del i stödet till Sveriges bästa bandyföreningen får man som medlem också billigare resor till bortamatcherna.

På Almenäs Källare får du även som medlem vid uppvisande av medlemskort även specialpris på dryck och mat. Erbjudandet gäller varje öppen dag, året om!

Nye vice ordföranden Tobias Johansson låter hälsa att de nya medlemskorten ska skickas ut lagom tills seriepremiären hemma mot Gripen