Rödabollen-tipset resultat

-Äntligen! Tänker ni, har han glömt? Men nejdå, jag har tänkt på att göra denna redovisningen varje dag i 3 månader, dock har jag kommit på det vid tillfällen då jag oftast suttit bak ratten. Alla som valde att dyka upp på RBs årsfest har fått informationen om vilka som blev topp 3 somt lite till.

I och med NIFs framfart skulle årets tips gynnas av optimisterna, låt oss därför i vanlig ordning ta oss en titt i botten. Uno från Ekenäsasjön klarade sig i år ifrån den absoluta bottenstriden, 6 platser från sistaplatsen med hela 7 rätt. Personen med endast 1 rätt efter 6 omgångar måste ses som någon typ av "årets komet" då hon under resterande omgångar dundrade om inte mindre än 19 personer i resultatlistan, Hanna Almström 10 rätt! Kollegan Lena H-P som också parkerade på sistaplatsen efter 6 omgångar slutade som 5e sist på 7 rätt. Tvåan och trean från slutet vågar jag inte mämna (den ena har en slagskämpe till karl å den andra är Bodakryssare). Men allra sist placerade sig Leif "Lök" Mörk på endast 5 rätt.

En tes är att de som ser många matcher under säsongen också väljer att tippa optimistiskt, alternativt kan det också vara så att om man ser många matcher känner man också laget bra. Men vi börjar med toppen av Handskerydsskolan där Tobias Johansson knep 12e platsen totalt med 12 rätt, tätt följt av Malkus Säleby (även han Handskeryd) på 13e plats endast 3 skiljemål bakom. 118 mål blev det för NIF totalt i grundomgången.

På 48 inlämnade tips delas priser i form av kontanter ut till topp 3, men topp 10 kommer att presenteras.

10. Lennart Johansson 13R 81M
9. Emil Antonsson 13R 153M
8. Johan Ahlander 13R 87M
7. Gustav Åkesson 13R 88M
6. Johan Lindh 13R 92M
5. Magnus Eklund 13R 104M
4. Niklas "Pink" Pettersson 13R 131M
Det var en mycket rafflande avslutning, trean klättrade 6 placeringar i de två sista omgångarna genom att sätta NIFs bortavinst mot Järhaga samt förslusten mot Kungälv hemma i sista omgången.

3. Håkan Arin 14R 78M 240SEK

Mats "Syltmats" Ottosson hade ett klent grepp om förstaplatsen med två omgångar kvar men med X mot Järhaga kommer man inte långt (ingen av topp 2 hade rät i sista omgången) och han fick därför se sig besegrad av "RödaBollen-tipset"s grundare Dag Persson, stort grattis!


2. Mats "Syltmats" Ottosson 14R 138M 360SEK
1. Dag Persson 15R 90M 600SEK

Nästa säsong får ni alla chans till revansch, då med några nya svårtippade motståndare som endast de bästa tipparna kommer ha rätt på.

Gustav

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter