Eunic Bloggar: Fuck you

Den första hejaramsan jag minns är "lär dig krypa, lär dig gå, lär dig hata vbk". Men varför man gjorde det fick jag på riktigt lära mig först i tonåren när det var mer regel än undantag att u-lagsmatcherna mellan Nif å *bk urartade. I samma veva väljer BK att pissa på Nif genom att värva den unga lovande målvaktstalangen Säleby, klart att besvikelsen då var extremt, hur kunde man gå dit bara för att stå på andra sidan i de hatiska u-matcherna? Men i efterhand kan man inte klandra ett "barn" för att han lockats med godis. För bk var detta bara ett sätt att visa NIF fingret.


Förra onsdagen fick jag höra att samma Säleby under kommande kväll med största sannolikhet åter igen skulle tillhöra bk. Detta var givetvis bara sant om man är gul, jag är övertygad om att Säleby på förhand redan bestämt sig för NIF, men att han ville jävlas å ge fingret åt bk i sista sekunden. Det var i mina ögon ett mångt mycket trevligare agerande än om han skrivit på för oss direkt!


/ Eunic

-

-

-