Eunic bloggar: Tack mamma!

Jag har under många år, med ett falskt leende, delat ut pikar till människor som går klädda i fel kläder, i synnerhet till barn. Mestadels handlar det om det rödvitblåa emblemet.


MEN plötsligt händer det, som en sol i det kalla mörka novemberrusket, bar ett av dessa barn stolt upp sin splitter nya blåa glänsande socki... NIF-träningsoverall!


Slutsatsen är att det lönar sig att systematiskt ge onda ögat till de som haft oturen att växa upp på fel ort, till slut gör de det enda rätta och klär sig i blått. För det kan väl absolut inte vara föräldrarna som tröttnat på att stå i regnet på Bredstorp. Eller att barnen vill spela i ett lag som faktiskt vinner, samt spela matcher mot Sveriges bästa lag i sin ålder och därigenom få en gedigen bandyutbildning, nej detta är minsann min förtjänst!


Eunic

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv