De prisades på RB Awards

Kvällen bestod sedvanligt av bowling på vårat för säsongen nya stamhak, bowlinghallen i Nässjö (tack och bock för säsongen). Efter intag av föda tog sig tränare "PG" tid att summera säsongen, prata upp inför kommande och svarade på frågor. Han tog även tillfället till fånga att presenterade ett nyförvärv i Oskar Bouveng (vi var först att få detta presenterat, uppskattat).
 
RB Awards
Efter PG:s punkt kom kvällen till den omtalade, omstridda, kritiserade och älskade RB Awards som förutom de vanliga fyra priserna, Årets Röda Bollare, årets stolpskott, årets prestation och årets bowlare (RB:s korplag) även i år hade ett nytt pris, nämligen Fansens lirare som röstats fram på RB:s Facebook.
 
Årets Pristagare med nomineringar:
 
Årets Röda Bollare
Niklas "Pink" Pettersson
RB består av flertalet hårt arbetande i läktarkulturens tjänst. Men en man sticker ut mer än de andra och oftare än de andra. Denna stora man har varit Mr. Röda Bollen under så många år. Han syns, han hörs och på axeln är han märkt för livet med Röda Bollens vackra och odödliga sköld. Du höjer oss, sticker i andras ögon och vi vill aldrig vara utan dig.
 
Årets prestation
Johan Ahlander
Sitt korta medlemskap till trots så har han bidragit från start. Denna säsong har Johan från västgötaslätten hållit med lagret av supporterartiklar i sitt egna hem och vardagsrum. Han fortsätter att sköta bortaresorna med stil och det är här prestationen kommer in. Hur bakfull denna man än är så kan du räkna med att han svarar i telefon och klanderfritt sköter prylförsäljning och anmälningar till resor. För sitt slit och goda humör är Johan vinnare av ”Årets prestation”.
 
Årets stolpskott

Anders Lindh/Igor Mitric
Annandagen bjöd på festligheter och en oförglömlig seger. Den bjöd även på en icke helt korrekt införskaffad vimpel som hamnade i klacken med bokstäverna VBK på. Det visade sig dock ganska omgående att det var fel ”VBK” (Villa BK) på denna vimpel och eldens lågor som var tänkt att äta upp detta byte ej heller levde upp till vad som var tänkt. Därför står denna duo med nomineringen till årets stolpskott.
 
Årets bowlare
Viktor Ljungqvist
Hade alla våra bowlare varit av samma kaliber som Viktor hade seriesegern varit betydligt enklare att nå. Nu är tyvärr inte så fallet utan Viktor har i stort sett ensam samlat ihop alla poäng till Röda Bollens A-lag efter att övriga laget fallerat. För detta lir är Viktor årets bowlare i RB:s korplag.
 
Fansens Lirare
Viktor Lindqvist
Alltid producerande på isen, alltid omtyckt vid sidan av isen och alltid förknippad med Nässjö IF. Han har varit med och haft ytterst stor del i att NIF nu har lämnat botten för toppen i allsvenskan och när fansen sade sitt i en omröstning tar således "Linkan" hem den första upplagan av Fansens lirare på RB Awards.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter