INFO OM RB-FESTEN 5/5

En familj med sitt säte på en mindre ort utanför Hvetlanda, har tillsammans frågat mig inte mindre än 16! gånger vad vi ska göra på festen den 5e maj. Så nu följer lite närmare information om detta tillfälle.

Det återstår fortf ett gäng platser av de totalt femtio, så anmäl ER direkt till Gustav Åkesson 076-2464330 eller till Tobias Johansson. Kostnaden ligger på 200kr/ person och då ingår en hel del skojigt. Betalning för detta ser vi gärna komma in snarast möjligt till RBs swish-konto eller via BG.

Samling sker på Södra Torget i Nässjö kl 14.40, där vi utgår ifrån. Sedan blir det någon form av tävlande under eftermiddagen och detta kommer bland annat att ske utomhus, så ni med allergier, tag med pollen samt pälsdjursmedicinen. Priser till alla vinnare!

Efter tävlandet kommer vi bege oss till en lokal i Nässjö för att inta föda, samt utdelning av RB awards och annan trevlig underhållning. Angående födan så vore det lämpligt om ni med köttallergi eller något annat önskemål som kan ge kökspersonalen en utmaning kan meddela festkommitten detta.

DRYCK! Precis som det ryktats om ett tag så finns det inte alkoholservering i vald lokal utan det är egenmedhavd bar som gäller för denna dag/kväll. Dock som i alla tider ingår självklart dryck till maten!

/Festkommitten

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter