Klart: RB får ny uppladdningskrog

Efter mycket om och men, heta diskussioner och avvägande står det nu klart att RB flyttar sina uppladdningar innan matcherna till Almenäs Källare säsongen 18/19.

Almenäs har flera fördelar men sammantaget anser styrelsen nu att vi har ett ställe som är mer anpassat efter oss och våra behov. RB:s styrelse vill rikta ett stort tack och bock till Nässjö bowlinghall som tagit emot oss med öppna armar de senaste säsongerna och kommer även i fortsättningen att komma ner och rulla klot när korpen drar igång.

Medlemsförmåner
I överenskommelsen mellan RB och Almenäs Källare  får du också förmåner  som medlem i RB. VId uppvisande av giltligt medlemskort får du som medlem 15kr rabatt på mat och 10kr rabatt på dryck, MEN! Detta gäller året runt och löpande även utanför bandysäsongen och inte bara i samband med bandymatcher. Almenäs kommer dock att hålla hårt i att du faktiskt visar upp medlemskort för att få denna generösa rabatt.

Boka i kalendern
RB planerar i skrivandets stund för premiärfest lördagen 3/11 innan vi tar emot Gripen/Trollhättan BK. Klockslaget du ska notera och vara på plats för på Almenäs Källare är 11:00. VI kan dock redan nu utlova gedigna anstängningar för att du som besökare ska få en rejäl och bra uppladdning innan seriepremiären.

Mer info kommer!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter