Rb-tips + fribiljetter

Häromsisten berättade jag att nästa utlottning av RBs fribiljetter skulle ske i samband med prebandyn till LAIK hemma den 13e december då en lycklig medlem bland besökarna skulle få 2 fribiljetter, efter att en viss person flyttat runt uppladdning bland tre olika pubar dök endast 2 personer upp på uppladdningen varav 1 medlem. Grattis Christoffer Myrsäter!

Under tifofixet den 19/12 vann Veronica Thelin 1st fribiljett.

Nästa utlottning kommer ske imorgon onsdag vid midnatt, då 2 medlemmar kommer vinna 1st fribiljett var. Det som krävs är att man ska vara anmäld samt betalat för sin resa till Tranås borta nu på lördag. Mer info om resan här

Nu till det viktigaste! Det är halvtid i RB-tipset, inför dagens omgång stod det i praktiken mellan två personer att ta leda efter halva tipset och därmed också plocka hem en fribiljett. Det var Jonas Gustafsson på 7 rätt (97 mål) inför dagens match och Hans Hulthammar, 7 rätt (110 mål). Alla andra som låg på 7 rätt har 119 mål eller fler och ingen med 7 eller 6 rätt hade Tranås BoIS som vinnare. Faktum är att endast ett tips av de 41 med 6 eller 7 rätt inför idag innehöll något annat än en etta och det var Jonas Gustafssons, Hans Hulthammar har alltså en fribiljett att inkassera, Grattis! 
NIF har just nu ett snitt på 4,7 mål/match vilket ger 104 mål när serien är färdigspelad.

Gustav

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter