Invasion: Alla till Åby!

I ett ambitiöst försök att få till en till rolig upplevelse med mycket folk och stort stöd till NIF denna säsong förutom derbyna mot BoIS uppmanar RB alla med NIF- hjärta att anmäla sig till Åby/Tjureda borta.

Två bussar

Matchen borta mot Åby/Tjureda spelas fredagen 8:e december kl.19:00. RB planerar då att inta Åby mangrant och siktar på två bussar, after work- bussen och fikabussen!

Vad är skillnaden då? Jo, after work- bussen är en helt vanlig buss som brukar avgå i RB:s regi där vi inte protesterar om alkohol medtages. RB kommer även att först'rka AW- känslan, mer info får du när du stiger på bussen.

Fikabussen däremot är det alkoholförbud i och om man anmäler sig dit så mottager man även fika i form av dryck och tilltugg från våran samarbetspartner Rostetds Livs i Bodafors. Gemensamt är att vi alla brinner för NIF!

Vore inte detta otroligt kul att hälsa Åby välkomna till bandyallsvenskan genom att inte bara vinna på isen utan att även fullständigt invadera och dominera även på läktaren?

Flera giveaways
Under denna resa kommer flertalet supporterprylar, fribiljetter och priser att delas och tävlas ut i de båda bussarna i ett samarbete mellan RB och NIF.

Givetvis ser RB till att flaggor och blågula inslag finns i stor kvantitet. Tillsammans stöttar vi vårt kära NIF till sin första derbyseger för säsongen och vi som gör det får fina bandyminnen fyllda med gemenskap!

RB siktar på att välja ut en sådan här resa varje år och för att detta ska bli av krävs att du och dina vänner, du och din fru, du och din gubbe, du och dina jobbarkompisar inte väntar utan anmäler er så fort som möjligt! Glöm inte att meddela/skriva ”fika” eller ”AW” i avseendet vilken buss du anmält dig till.

Johan Ahlander
072-1797623
johan.ahlander.82@gmail.com

Medlem- Röda Bollen 200kr, ej medlem 300kr
Under 16 år 100kr.


Anmälan är ej komplett förrän resan är betald i förväg via Swish eller till BG:
Swish: 123 188 67 87
Bankgiro: 5429-6512


Skriv i meddelandefältet vilken avresa det gäller samt namnen på de du anmäler. Anmälan till våra bortaresor går även att göra i RB- shopen i Stinsen Arena i samband med A- lagsmatcher,

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter