Kalle Anka- fasoner när matchen mot Åby flyttas

Idag (4/12) gick NIF ut med att matchen flyttas, detta med endast 4 dagar kvar tills den planerade matchen och stora supporterresan till nämnd plats. 

"I reglerna står det skrivet att det ska ansökas om flytt senast 14 dagar innan aktuellt speldatum, i detta fall kom ansökan med bara 8 dagar kvar. Då landslagsledningen själva släppte trupperna efter 14- dagarsspärren valde förbundet att NIF:s skäl inte är tunga nog utan att Åbys avsaknad av 1 spelare väger tyngre och att 14- dagarsspärren i detta fall inte kan gälla.
 
Nässjö IF satte sig emot beslutet men Svenska bandyförbundet valde att gå på Åbys linje och NIF ser inte att en vidare överklagan skulle göra någon skillnad utan kan bara beklaga beslutet."

Det är mycket glädjande att Nässjö IF förstår att bandyfamiljen är liten och samtidigt vänar om supporterkulturen. Åby däremot som totalt saknar läktarkultur är av den uppfattnningen att 1 spelare gör tillräckligt mycket skäl för att trampa på och förbise så många fler personer men framförallt, förbundet trampar på och tolkar sina egna regler från gång till gång samt efter humör.

Alla turer (flyttad 4-5 gånger) kring den uppskjutna matchen mot Frillesås BK med i ekvationen visar Kalle Anka- förbundet ännu en gång vilket seriösitet som döljer sig bakom fina och tomma ord. Nässjö IF finner sig i sitsen men Röda Bollen gör det inte och ska diskutera vidare hur man ska gå tillväga med komiken i den uppkomna situationen. Ryktet gör även gällande att det ska ha uppstått häftig och otrevlig skitkastning från Åby i samband med att NIF inte delade deras uppfattning, ett rykte är bara ett rykte men tas givetvis med i ekvationen som visar alltmer fel för Kalle Anka- fasonerna hos Åby och SvBF.

Återbetalning
Röda Bollen kommer inom kort och så fort tid finns att göra återbetalningar till alla som anmält och betalat sin resa och ber er att ha tålamod. Vi inom Röda Bollen och den lilla bandyfamiljen kommer inte att grotta ned sig i skiten redan nämnda skapat utan ska se över fler och nya sätt att skapa liv inom bandyn och för att ge tillbaka och gynna sina medlemmar.

Mer info kommer.

/Supporterklubben Röda Bollen.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter