nytt rekord för Rb-tipset!

En knapp tredjedel av alla matcher är spelade och det är dags för en första sammanfattning. Ofattbara 90 (!!!) tips har kommit in till årets RödaBollen-tips vilket är ett brutalt rekord, då tidigare rekordet legat på kring 50, riktigt kul att så många velat vara med och göra rättningen långdragen!

De 19 tipsen som lyckats allra bäst hittills har "endast" kammat ihop 5 av 7 möjliga, några av dessa lyckades sätta ettan mot Frillesås med då har man istället i de flesta fall haft fel på Ljusdalsmatchen. Och de som ligger närmast till av dessa med tanke på målsnittet (NIF kommer sluta på 91 mål av de upprätthåller samma snitt som de har nu) är Jonas Gustafsson och Marcus Aronsson som båda ligger 6 mål ifrån.

Spannet från de främsta till de i botten är kort, så det är inte kört för någon ännu. De 9 hittilss sämsta har lyckats få in 2 rätt och av dessa är minst 1/3 inlämnade från Handskerydskolan.

Men de allra flesta skuggar de 19 främsta med sina 4 rätt, hela 40 stycken!

Noterbart är att INGEN av de 90 lyckades få in rätt tecken för Västanfors borta, där det tyvärr blev en 1a.

Nu till det roligaste, prispengar! De kommer att bli som följer:
1. 1125kr
2. 675kr
3. 450kr


Dessutom för att krydda det hela lite extra slänger Röda Bollen in en fribiljett till valfri hemmamatch för den som leder i halvtid, vilket är efter annandagen.

Gustav

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter