Nytt förhak

Röda Bollen har genom åren haft olika uppladdningspubar innan matcherna. Almenäs Källare har varit de senaste årens förhak där de tagit emot oss med öppna armar. Efter en längre tids funderande har Röda Bollens styrelse valt att nu säga stort och varmt tack och styra skutan vidare.

Röda Bollen kommer den kommande säsongen att värma upp innan matcherna på O´Learys vid Stora Torget. Visa upp ditt medlemskort i baren för specialpris. Dessa medlemskort är vanan trogen försenade (vi skyller på VBK och Sovjet) men ambitioner är att få ut dessa i raskare takt under säsongens inledande seriematcher. Förhoppningsvis står vi och delar ut kort på O´Learys vid seriepremiären.

Seriepremiären

  • Prebandy fr.11:30-testa gärna NIF-burgaren komponerad av Viktor Svensson
  • Buss (gratis) fr. Södra Torget 13:20 till Stinsen Arena
  • Matchstart 14:00- var i äckligt god tid på läktare. VI ämnar genomföra ett premiärtifo om Postväsendet börjar levereranågon jävla gång
  • Segersång ca.16:00
  • Buss (gratis) fr. Stinsen Arena efter matchens slut till Södra Torget
Allt gott.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter